11 de març 2016

Formació gratuïta per a majors de 55 anys a la Biblioteca

Ahir, a la Biblioteca, varem tenir la segona i darrera sessió de “formació gratuïta per a majors de 55 anys de smartphones”. I val a dir que tant l’assistència com els resultats varen ser satisfactoris. tot i que algunes persones han manifestat que el nivell s'ús era molt divers o que en haver tantes marques i dispositius diferents era feixuc pel professor estar per tots alhora. En canvi han valorat molt positivament la paciència i formació del professor i el llibret explicatiu.

L’objectiu era apropar les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) a la població i reduir l’anomenada escletxa digital. Per tant, amb un monogràfic de 4 hores els assistents han après què són els dispositius mòbils i com configurar-los. Aprendre a trucar, enviar SMS, usar l’agenda, configurar la connexió Internet... i tot el que cal per iniciar-se al seu ús. 

Aquesta formació ha estat possible gràcies a la Fundació Pere Tarrés i a la Fundació Vodafone Espanya. Ha comptat amb la col•laboració de l’ajuntament de Sant Gregori. I s’ha realitzat a les instal•lacions de la vostra biblioteca. 

Us deixem amb un parell d'imatges:


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada