01 de març 2016

CI Dones març 16

Per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora la biblioteca ha posat a la vostra disposició un raconet amb tot de documents que en fan referència. Hi ha novel•les, biografies, treballs de recerca, assajos... Són documents en préstec i per tant si en trobeu un que us interessi podeu demanar-lo al taulell. El cartell del Centre d’interès ens l’ha fet en Miquel Bohigas.

Aquest any tenim, a més, al llarg del mes de març, una exposició fotogràfica d’una noia de Sant Gregori, la Beth Angelats. Les fotografies són, la majoria, persones que semblen ben be models.

També hem comptat amb la col•laboració de dues persones de la Llar d’Infants dels Escarlets que ens han fet un dibuix ben gran i xulo al vidre de l’entrada. Es tracta de la silueta d’una noia i una càmera de fer fotos. La imatge queda molt ben enquadrada per la temàtica de l’exposició.

Finalment, per acabar de arrodonir el tema, l’Associació de Dones de la Vall ha convidat a la poetessa Isabel Oliva per fer-nos una xerrada. Ella ens parlarà de la seva vida com a dona treballadora i com a poetessa. Serà el dimarts 8 de març a la tarda.

Gràcies a tots/es per col•laborar amb la Biblioteca!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada