10 de febrer 2016

Taller de Vitralls amb Anna Santolaria

En el mes de gener hem gaudit d’una exposició de vitralls a càrrec de l’Olga Sala   i dels seus alumnes. Ha estat una exposició amb llum i color que ha aportat acolliment a la biblioteca i que ha agradat molt.


Els vitralls són en certa manera màgics... els colors, els reflexes de la llum, la infinitat de combinacions... Moltes persones varen quedar encisades en mirar-los. Llavors, vist l’atracció que hi havia vers el tema, ens va semblar que una bona manera de donar-los més a conèixer seria oferir un Taller de Vitralls. L’Anna Santolaria ens va oferir un taller de vitralls on compaginava adults amb menors... i val a dir que va ser tot un èxit! 

Per les persones que varen fer el taller va ser una sorpresa. Molts no s’imaginaven el que realment es varen trobar. Doncs, un vitrall porta molt treball al darrera i realment no ho sembla. La tècnica pot semblar senzilla però cal tenir certes habilitats alhora de construir-ne cap. Ara, les persones que varen fer el taller, estem segurs que es miraran els vitralls amb uns altres ulls.

Aquí us deixem amb algunes imatges del treball dins de la biblioteca i del treball acabat en el taller de l’Anna: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada