02 de juny 2015

Inauguració exposició pictòrica d’alumnes de Mercè Soler

Ahir a la tarda vespre varem tenir la inauguració de l’exposició del treball que han fet les alumnes de la Mercè Soler al llarg d’aquest curs. Aquest taller de pintura ha estat organitzat per l’AMPA de l’escola Agustí Gifre a la sala petita de la biblioteca. 
 
 

 
Totes les persones inscrites al taller han estat noietes d’onze i dotze anys, on algunes fa dos anys que han estat amb la professora però d’altres tot just era el primer any. Ahir vespre varem aprofitar de tenir-les totes juntes perquè ens expliquessin una mica què és el que havien fet i quina era la seva impressió del resultat. Val a dir que totes elles han participat en el Taller perquè els agrada el món de la pintura i s’han trobat a gust amb el que anaven aprenent. 

La majoria de treballs estan fets sobre paper però també n’hi ha sobre fusta, i segons elles els ha costat més treballar sobre fusta... segons la Mercè, els ha costat perquè la mostra que portaven era molt petitona, en canvi la superfície de la fusta ha estat el doble de gran que no pas la del paper. 

Finalment, sembla que a totes els agradaria poder trobar estones per continuar aquesta afició i no descarten continuar pintant més endavant. De fet, moltes d’elles van explicar que sempre tenien algun llapis a la mà. 

En fi, val a dir que han fet un gran treball...des d’aquí us encoratgem a que visiteu la biblioteca i ho comproveu vosaltres mateixos/es.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada