09 de juny 2015

Hora del conte amb la Cia La Sal

El passat divendres 5 de juny a la biblioteca varem poder gaudir d’un preludi musical realitzat per diverses alumnes de l’escola de música Goodlife de Sant Gregori. Van tocar diverses peces musicals amb l’acompanyament del piano i de tres guitarres. També va tocar una alumna de l’Escola de Música de Sant Gregori que va interpretar una peça musical amb la flauta travessera. 

Tot seguit, varem poder assistir a la representació de la Cia La Sal, la qual va explicar contes a través de diferents tipologies de cançons. Primerament, van explicar un conte mitjançant cançons africanes. Segons la narradora, el missatge que ens va voler transmetre és que el que omple realment una casa és la llum, la felicitat i l’alegria de les persones que hi viuen. Després, ens van sorprendre amb una maleta amb diferents instruments que havíem d’endevinar a través del so. A partir d’aquí, ens va explicar el conte El gripau babau. Tanmateix, durant l’explicació d’aquest conte varem poder gaudir de diferents cançons populars acompanyades de la guitarra. 

Els infants estaven immersos dins els contes que ens explicava. No obstant, gràcies al poder de la música va captar l’atenció de petits i grans. 

Tot seguit unes imatges de la sessió:





Text i fotografia a càrrec de Mireia Carmona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada