08 de juny 2015

Anglès a la biblioteca!... amb The Language Center!!!

Força dels alumnes de l’escola d’idiomes de Sant Gregori “The Language Center” han vingut a la biblioteca per oferir-nos un repertori de cançons i mini interpretacions teatrals en anglès. Hem tingut dues sessions ben diferenciades: un dissabte han vingut els més peques i en l’altra sessió han vingut els més grandets. Els uns han fet més cançons i els altres han interpretat directament. 

Per exemple, en la sessió del primer dissabte els de P3, P4, P5, 1r i 2n varen cantar cançonetes i varen fer petites interpretacions en anglès i dels alumnes que varen venir aquest dissabte passat els de 3r han fet l’obra "Friday cake", els de 4rt "A sunny day in Palamós", els de 5è "The bus stop" i "Mrs Jones" i finalmente els de 6è "The ticket inspector”.

Val a dir que tant els més petits com els més grans ho varen fer molt i molt bé... i que les adaptacions teatrals varen ser divertides i desenfadades! 

Des d’aquí donem les gràcies a alumnes, familiars i professorat per haver fet possible aquesta activitat a la biblioteca. 

Tot seguit us deixem unes quantes fotografies de les sessions!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada