10 de març 2015

Portes obertes a l’IES de Sant Gregori

Aquest dijous passat, l’IES de Sant Gregori, va obrir les seves portes i qui va voler va poder veure el que feien al llarg del curs. 

La presentació anava dirigida, bàsicament, als nous alumnes i els seus respectius pares que el proper any cursaran primer d’ESO, però com dèiem més amunt hi va haver altres persones que també varen poder visitar l’IES, com per exemple jo mateixa. 

La visita, des del meu punt de vista, va estar molt bé, doncs varen ser els propis alumnes que explicaven la seva experiència d’aquests primers mesos als altres alumnes. Per exemple, a la sala de conferències de la biblioteca hi havia tres alumnes de primer d’ESO que varen explicar la part teòrica als nens i nenes que hi varen assistir. Llavors pujaven a dalt, a l’IES, i d’altres alumnes anaven ensenyant les diferents eines que usen i com les usen. 

Totes les explicacions, adreçades als alumnes, varen ser dinàmiques i divertides. I tot i que tenien als professors que els recolzaven en realitat les explicacions les donaven sempre els propis alumnes. 

Aquí teniu alguna foto de la sala de conferències de la biblioteca.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada