09 de desembre 2014

Presentació del llibre "30 dies per salvar el Llémena" a la biblioteca

Aquest proper dimarts 16 de desembre, a la sala de conferències de la Biblioteca, comptarem amb Xavier Cusell perquè ens presenti el seu llibre "30 dies per salvar el Llémena".

Tal com diu l’Ateneu, el llibre parla d’un tema “molt nostre” : el procés d'oposició a una planta de tractament de salmorres projectat en una zona rústica de Sant Aniol de Finestres, la Garrotxa i de com es van organitzar un grup de veïns per fer-hi front i arribar dins del termini de 30 dies a presentar una al•legació en temps i forma, a més d’altres iniciatives per frenar el projecte. 

Us animem a tots a que hi assistiu!!! 

Ara bé, també en podreu seguir la seva presentació previst fins el moment, a Calella el dia 12 a les 20h a la biblioteca municipal, a Girona el 18 a la Llibreria 22 i el dia 15 de gener a Llagostera. 

Aquesta activitat és gratuïta però, per poder-lo editar, l'autor ha engegat un projecte de micromecenatge al web totsuma, per tant, us deixem l'enllaç: http://www.totsuma.cat/projecte/1243/30-dies-per-salvar-el-llemena per si, a més d'assistir a la presentació, algú hi vol col•laborar més activament! 

Podeu trobar més informació del llibre al següent enllaç: http://www.sies.tv/30-dies-per-salvar-el-llemena-o-el-relat-de-com-es-van-organitzar-els-veins-davant-duna-agressio-al-territori.html

Aquesta activitat compte amb el suport de l'ajuntament de Sant Gregori i de la Mancomunitat de la Vall de Llémena 

Recordeu: Aquest dimarts 16 de desmebre a les set de la tarda a la Biblioteca!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada