10 de desembre 2014

Tallers Infantils de Decoració Nadalenca amb Taller Nimbe

El passat dijous dia 4 de desembre i divendres 5, de 5:00 a 7:00 de la tarda, es va fer el ja tradicional Taller Infantil de Decoració Nadalenca a la sala de conferències per decorar la biblioteca. El taller el varem portar a terme els nens i nens habituals a la nostra biblioteca amb l’ajut de Nuri Negre i Roser Arimany de Taller Nimbe.

Enguany va consistir en decorar i pintar cases, a partir d’unes plantilles ja fetes, fent finestres i pintant inclús els interiors i les teulades. A partir d’aquí es varen poder fer casetes, estables, farmàcies i arbres de nadal. Un cop més les talleristes varen aconseguir que pares i fills estiguessin una estona junts, compartint treball, pintant amb ceres, retallant i enganxant. També van fer neu amb fils i gomets. 

Tot aquest petit gran poble ha quedat repartit per tota la biblioteca, per tant, si veniu a la biblioteca podreu veure el poble nevat! 


Us deixem alguna fotografia:Redacció i fotografies: Júlia Matamoros i Bernat Royo.Els treballs els podreu recollir a partir de la segona setmana de gener!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada