11 d’abril 2014

Presentació del llibre: "Apunta al 10 - l'Aventura d'una voluntat", d'en Sisu Lagares

El passat divendres 4 d’abril, a la biblioteca de Sant Gregori el veí d’aquest poble Narcís Lagares, - Sisu, com li agrada que li diguin- va presentar el llibre “apunta al 10” . L’acte de presentació va anar a càrrec de Jordi Noguer, ex-alcalde del municipi que va viure d’aprop l’aventura que en Sisu descriu en el seu llibre: la seva participació en el Ralli Paris – Dakar de l’any 2003.


Aquest llibre en Sisu el va escriure en complir-se 10 any de la vivència, l’any passat i assegura que en cap moment va prendre notes ni va fer cap esborrany: s’hi va posar i les vivències varen anar fluint de manera encadenada i natural. 

Al llarg de la exposició la vintena llarga de persones assistents varem compartir la emoció de compartir una aventura complexa i inquietant com la que varen viure en Sisu i el seu copilot, en Pia, no només durant els dies que va durar el Ralli africà l’any 2003, sinó també la seva preparació a tots nivells, entrenaments, adquisició del vehicle, esponsorització, molt important perquè varen batre el rècord d’espònsors : 185 tots gironins, gestió de permisos... 

Al final de l’acte es va projectar un documental fotogràfic que recull detalladament els diferents passos de l’aventura amb una bellesa d’imatges extraordinària. Segurament que us feu dues preguntes: perquè aquest títol ? i varen arribar fins al final o varen abandonar ? 

La primera la contestarem: el nom ve d’un consell que sempre els ha donat al seu pare: cerqueu l’excel•lència, intenteu arribar al màxim, apunteu al 10, si s’ha de baixar el llindar, sempre s’hi és a temps. 

La segona, no la contestarem: llegiu el llibre, si comenceu no el podreu deixar, és dels que enganxa. 

Carme Gubau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada