08 d’abril 2014

Presentació “Aragonès – els orgueners que van viure a Girona”

Aquest proper divendres 11 d'abril de 2014, a les 7 del vespre, comptarem amb Josep Maria Escalona i Canyet perquè ens presenti el seu llibre Aragonès – Els orgueners que van viure a Girona
Foto extreta de: http://www.organosantamaria.org/blog/2012/10/28/emotivo-homenaje-a-jose-manuel-azkue/josep_maria_escalona_i_canyet_2/

Josep Maria Escalona que fa temps viu a Sant Gregori ens va proposar de donar a conèixer aquest llibre l’abril del 2013... estem molt contents de, finalment, poder-lo presentar en la sala de conferències de la nova biblioteca. 

Tal i com diu a la plana http://www.acorgue.cat/cicle2012/interprets/escalona.htm, Josep Maria Escalona, és “Professor d'orgue i d'harmònium del Conservatori de Girona i organista de la Catedral de Barcelona. Format organísticament amb Montserrat Torrent i Maria Nacy al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on obtingué sis titulacions superiors. També és llicenciat en Història de l'Art i té el certificat de coneixements superiors de llengua catalana.” 

En aquesta ocasió, Josep Maria, tocarà l’harmònium de Canet d’Adri que va ser construït pels Aragonès. Estem segurs que gaudireu tant del llibre com del seu autor en les seves explicacions. 


Aquest llibre ha estat publicat gràcies a la Diputació de Girona. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada