14 d’octubre 2013

SETMANA VERDA A SANT GREGORI

Com cada any, a Sant Gregori, és realitzen diversos actes per prendre consciència sobre el nostre món i la energia. Enguany es realitzen sota el lema “Aigua en equilibri”. Aquesta setmana té una durada d'uns 15 dies, així doncs de l’11 al 27 d’octubre és porten a terme diferents activitats al voltant de la Setmana Verda en diferents espais.

En la celebració d’aquesta setmana hi col•laboren moltes entitats: la Mancomunitat de la Vall de Llémena, l’Agència Catalana de l’Aigua, la Generalitat, la Diputació, el CILMA, Cal Bolet, la Biblioteca i els diferents ajuntaments de la Vall (Canet d’Adri, Sant Aniol de Finestres, Sant Gregori i Sant Martí de Llémena). 

La biblioteca hi participa oferint 2 Exposicións. Una porta el títol del lema, o sigui "L'Aigua en equilibri" i "Avaluació dels efectes del canvi climàtic a la Costa Brava. La primer hi serà d'avui 14 d'octubre al dissabte 19 d'octubre. La segona la tindrem del 21 al 27 d'octubre. Us animem a que les visiteu ambdues!!!.
També, demà dimarts 15 d’octubre, a les 20h a la biblioteca hi haurà una xerrada: “Vols entendre la factura de l’aigua? Vols estalviar diners?", a càrrec de l’ACA. En aquesta xerrada aprendrem a “desxifrar” la factura de l’aigua, i quines mesures es poden aplicar per estalviar aigua i diners. 
Al mateix temps, per a les persones que vulguin col•laborar en un estudi, se’ls regalarà un kit d’estalvi d’aigua perquè el puguin instal•lar a casa o en els seus negocis, a canvi de què durant un any controlin a través de les factures com ha disminuït el seu consum des de la instal•lació dels Kits. 
Per assistir a aquesta xerrada cal que les persones s’inscriguin a l’ajuntament. 

Tant les exposicions com la xerrada tindran lloc a la sala de conferències de la Biblioteca. Us deixem un cartell informatiu de la xerrada:


 
A banda d’aquestes dues activitats dins de la biblioteca es portaran a terme altres activitats en diferents espais municipals. Podeu trobar més informació a la plana web de l’Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada