20 de juliol 2013

Valoració del ClubDeLectura .-2013


Tal i com dèiem en l’anterior post, aquest passat dimecres 17 de juliol, varem concloure el nostre segon any com a membres del ClubDeLectura. Ens varem trobar a la seu de l’Ateneu, a Cartellà, i tot i que allà no ens varem pas trobar per valorar com havia estat aquest any, des d’aquest raconet sí que ens agradaria fer-ne un petit comentari. 

Enguany han estat 10 sessions molt aconseguides. Hem pogut gaudir de lectures refrescants i d’altres més reflexives. En algunes ocasions ens hem retrobat amb lectures que teníem oblidades i en d’altres moments hem descobert nous autors i noves maneres d’interpretar experiències. Amb algunes d’aquestes lectures hem descobert nous indrets, o fins i tot, hem pogut participar en tertúlies organitzades per altres entitats. 

Tal com dèiem l’any passat, tenir un club de lectura no tan sols ens enriqueix a les persones que en formem part i hi participem de manera directa sinó que hi ha tot un seguit de persones que també llegeixen les lectures proposades perquè tenen una fiabilitat que els usuaris de la biblioteca agraeixen quan no saben ben bé que volen o poden llegir. 

Des d’aquí donem les gràcies a la Carme Callejon, conductora del ClubDeLectura, a l’Ateneu de la Vall de Llémena i a l’ajuntament de Sant Gregori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada