26 de juliol 2013

Revista CLIJ versus biblioteca Cervantes

La revista Cuadernos de Literatura Infantil i Juvenil (CLIJ ) està especialitzada en literatura infantil i juvenil amb 2 objectius clars: defensar la lectura des de ben petits i recolzar la literatura infantil i juvenil. A la nostra biblioteca podeu trobar els darrers números en format paper. 

Va néixer al desembre de 1988 i, mica en mica, s’ha anat fent més i més visible en el món virtual. Va començar en format paper i ara ja es pot trobar en ambdós formats: paper i digital. La seva última incursió ha estat poder formar part del fons històric de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes. 

En la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes s’hi poden trobar escanejats, en format pdf, els seus primers 20 anys. O sigui del primer número al 171 (maig del 2004). Estan en format de lliure accés. Aquí us deixem l’enllaç.

us recomanem, si mai heu de consultar ressenyes de llibres infantils i/o juvenils, o fer un treball sobre la literatura infantil i/o juvenil, o conèixer nous il•lustradors o escriptors ...que li doneu un cop d’ull; de ben segur que trobareu articles interessants que us poden ser molt útils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada