22 de novembre 2012

Trobada amb Assumpta Montellà per parlar del “El setè camió”

Ahir al vespre ens varem trobar a la Biblioteca per parlar amb l’autora del seu llibre “el setè camió”. L’Assumpta ens va explicar a manera de conte oral com va anar la construcció de la història, quins van ser els motius i quins els passos que va donar.

Tal i com passa en el llibre ens va narrar la seva odissea darrera arxius que confirmessin de manera objectiva el que els vilatans no li acabaven d’explicar. La seva cara era del tot expressiva i quan explicava certs detalls se l’il•luminava tota, per exemple quan ens explicava que la recerca, per ella, és una mena de trencaclosques on totes les peces acaben trobant el seu lloc just.

Tots la varem escoltar amb atenció, gairebé sense interrompre, atents a qualsevol canvi de veu, a qualsevol informació que ens fes arribar... va ser molt màgic. Tant, que de cop i volta, quan va haver acabat tots ens varem posar a parlar alhora, com empesos a la confidència tanta estona callada. 

En aquesta ocasió l’Assumpta va portar un parell de llibres de “la Maternitat d’Elna amb imatges”, un el va sortejar entre tots els assistents i l’altre el va regalar a l’Ateneu de la Vall de Llémena que va trobar oportú que formés part del fons de la Biblioteca. 

Des d’aquí els donem les GRÀCIES!!! 

Tot seguit un parell de fotos de la trobada: 
Una amb la persona que va encertar la pregunta formulada per l’Asumpta i que per tant es va poder endur el llibre. 










 

L’altra, l’Assumpta firmant els exemplars que havíem portat! 










Pel que fa a l’Anna, per mi igual que per altres persones de la trobada, hi va ser feliçment present.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada