05 de novembre 2012

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE CARLES MIGUEL

L’exposició, que podreu gaudir del 9 al 30 de novembre, porta per nom Orquídies de la Garrotxa i són de l’olotí Carles Miguel. 

Carles Miguel és un fotògraf per passió. A cada foto dedica el seu temps, paciència i... cada foto li aporta alguna emoció. Sentint-lo parlar de la seva afició venen ganes de mirar-se les seves fotos amb uns altres ulls, buscant aquest plaer que ell transmet. 

Les fotografies, en aquesta ocasió, són sobre orquídies però en Carles Miquel és un amant de la natura i per tant les seves fotos sempre tenen alguna relació amb ella. Li agrada passejar i observar i sempre que va de viatge intenta que la natura sigui un punt important de la sortida.

Aquest divendres, 9 de novembre, en farem la inauguració, a les 19:15’
La presentació anirà a càrrec de la Regidora de Patrimoni de l'Ajuntament de Sant Gregori, Raquel Pujadas.
Comptarem amb Xavier Oliver, president de la delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d'Història Natural que farà una breu explicació sobre les orquídies. 

Durant la inauguració es posaran a la venda fotografies d’orquídies del mateix fotògraf, per tal de qui ho desitgi pugui col•laborar amb la Fundació Oncolliga, la lliga catalana d'ajuda al malalt de càncer, per aquesta raó, comptarem amb la presència de Lluïsa Ferrer, presidenta de la Fundació Oncolliga.

Recordeu: 

Aquest divendres 9 de novembre a les 19:15’ a la Biblioteca Miquel Martí i Pol farem la presentació de l'Exposició Orquídies de la Garrotxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada