15 de juny 2012

“La Lectura en el aula”

“La Lectura en el aula” és un article que va sortir en el CLIJ número 247, de maig juny del 2012. Aquest article, com señala el títol, és una reflexió sobre la importància de la lectura a les aules. Alhora i aprofitant el tema de la lectura també parla dels professors...

L’article està escrit com una carta d’un professor a un seu ex alumne donant-li consells perquè aquest pugui fer millor la seva tasca. Cap al final de l’article parla d’un repertori de texts amb els quals treballar i també exposa una sèrie d’exercicis. Malauradament en l’article no hi cabien tots! Només n’hi ha un petit mossec.

Mentre anava llegint aquestes "memòries" pensava que a molts de nosaltres, persones lligades a la lectura, ens calia tenir presents les seves paraules, d’una banda i de l’altra, pensava que ens aniria bé saber més sobre els exercicis proposats. El més fantàstic de tot va ser que en acabar l’article em vaig adonar que estava penjat integrament a internet. Així doncs us deixo l’enllaç del bloc NarrativaBreve.com per si teniu ganes de donar-hi una ullada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada