11 de juny 2012

CARGOLS DE MAR a Sant Gregori


A Sant Gregori tenim un espai dedicat a la col•lecció de malacologia de l’Enric Mir i Ros. És “El Racó de Thalassa” i compta amb unes 3.000 referències relacionades amb els cargols de mar.

L’Ajuntament de Sant Gregori ha cedit una de les sales del Centre Cívic al Sr. Enric i aquest l’ha condicionat perquè els seus cargols llueixin. Per contrapartida tothom qui vulgui pot visitar-la i gaudir dels coneixements del Sr. Enric. 

El Sr. Enric Mir i Ros és col•leccionista nat. Des de ben petit ha col·leccionat: monedes, segells, cargols de mar, postals ... ara, però ja s’ha desfet d’alguna de les seves col•leccions i ha anat perfeccionant les que manté, com és el cas de les de cargols de mar. Per això, en aquest espai, a banda de trobar-hi aquesta important col•lecció de malacologia, també hi podem trobar les seves altres dues aficions: les postals i els cotxes excalextrics. De postals en té unes 30.000 postals, només de la Costa Brava; i de cotxes uns 50. 

Des d’aquí us encoratgem a visitar-lo. Per fer-ho només us cal contactar amb l’Enric Mir i Ros als telèfons: 972 42 8192 o 683 54 67 78. 

El Sr. Jaume Ribas, fotògraf aficionat i membre del Zoom, hi ha anat ara fa ben poc i ens ha passat la foto que adjunta el post. Però si voleu veure més fotos de les que li ha fet podeu fer clic al següent enllaç: http://www.flickr.com/photos/jribas/sets/72157630032547149/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada