20 de març 2012

ClubDeLectura amb Bel Olid



Ahir al vespre varem tenir el luxe de conèixer de primera mà els detalls de la novel•la “Una terra solitària” de la Bel Olid amb la seva autora.

Va ser una gran tertúlia! Varem exposar les nostres opinions i ens varem enriquir amb les explicacions de la Bel.

La Bel, amb un aire fresc, jovenívol i amb un cert nerviosisme, o no! ens va escoltar amb molta atenció, amb la intenció d’aprendre de les nostres aportacions!!! Ens va fer sentir importants i segurs, ens va fer partícips dels seus pensaments no tan sols vers l’escriptura de la novel•la sinó vers les seves pròpies experiències i opinions.

Amb una veu clara, transparent, de parla ràpida, la Bel ens va fer una demostració del seu domini de la llengua de manera subliminal, tal i com han estat tractats molts de temes de la novel•la que ens ocupa.

Va tenir molta habilitat per reconduir alguns moments, pocs, de dispersió. Tot sovint va treure dramatisme a les situacions i ens va ajudar a desfilar els nostres pensaments amb una mirada neta i un somriure al rostre.

En podria estar parlant llarga estona... com també ho podria fer de la novel•la o de la tertúlia !!! No us espanteu que no ho faré ;)
Només dir-vos que desprès d’escoltar-nos-la ja tenim ganes d’anar a comprar o llegir la seva última aportació al món literari “La mala reputació” … però haurem de prendre paciència perquè no sortirà fins el proper octubre!!!

Mentrestant podem seguir-la en el seu bloc!!! o en el de la Carme!!!

2 comentaris: