14 de març 2012

Xerrada amb Adriana Casademont

Aquest passat divendres la Biblioteca va acollir una xerrada, organitzada per l’Associació de Dones de la Vall amb els suport de l'Ateneu, sobre les Dones Emprenedores.

Aquest xerrada es va fer per celebrar el Dia de la Dona Treballadora i, la nostra regidora, la Sra. Conxa Torrado, va fer la Lectura del Manifest com a entrada a l’acte.

El tema de la xerrada, la Dona Emprenedora, va ser el leitmotiv que va impulsar a l’Associació a buscar i triar entre les moltes dones de la Vall que destaquen en la professió d’empresàries a la Sra. Adriana Casademont.

Persona, tal i com va destacar la Sra. Ma Teresa Roura, presidenta de l’Associació, amb un currículum extraordinari!!!

L'Adriana ens va oferir amb una energia nascuda del seu fur més intern i alhora fent servir un llenguatge planer una visió del que ha representat la dona en els últims 30 anys de la nostra història. Alhora ens va apropar a la seva persona explicant-nos anècdotes divertides que de ben segur la varen marcar profundament per ser ara el que és: una Dona Empresària amb tots els ets i uts!

La seva trajectòria la ha portat, segons les seves pròpies paraules, a equivocar-se en multitud d’ocasions i, ens va confirmar, que gràcies a aquestes equivocacions ha après a millorar-se tant a nivell personal com a nivell empresarial. Va reconèixer que les dones tenen el sentiment de culpabilitat molt arrelat, però que alhora som solidaries, generoses i amb moltes ganes de comunicar-nos i és per això que podem ser el que vulguem ésser.

En definitiva, ens va mostrar ser una persona honesta, que diu el que pensa i que lluita pels seus ideals.

Va agrair el suport que des de l’Associació de Dones de la Vall es dona a la Dona i va estar molt contenta de poder participar en aquesta Xerrada.

Des d’aquí nosaltres li agraïm la seva col•laboració i les seves paraules.
Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada