19 de març 2012

Rita ∞ de Núria Estrany

Al llarg de tot un mes les persones usuàries de la Biblioteca de Sant Gregori han pogut prendre contacte, o no! amb les seves emocions més profundes, al mirar i tocar l’obra de Núria Estrany.

Cal fer notar que aquesta Rita ∞ està en procés continu de creació doncs en aquesta ocasió la Núria ens ha parlat més del seu estat d’ànim com a dona-aigua; ara bé, en la “posada en escena” hi hem entrelluït el que podria ser una progressió d’aquest mateix treball o una visió diferent del mateix, des de la perspectiva de dona-ocell... i no ens oblidem que aquesta Rita ∞ té per base la Rita 8 de l’any passat, on potser hi havia més joc i innocència.

Que una obra sigui en format de llibre d’artista implica que l’obra estigui a l’abast de tothom de manera accessible, però alhora exigeix un gran esforç!!! Doncs cal que la persona interessada s’obligui a ella mateixa a prendre’n consciència, a assentar-se al seu davant i decidir quan en té prou... o si en vol més!

Un treball, per tant, que no ha deixat indiferent a gairebé a cap persona de les que s’han entretingut a mirar-lo: des de les que n’han defugit ràpidament, a les que hi han sabut veure un progrés, a les persona¡es que n’han admirat algunes de les seves expressions en trobar-les molt personals...Un treball, en definitiva, davant del qual tothom, inevitablement, o bé hi ha sentit rebuig o s'hi ha sentit empès!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada