15 d’octubre 2010

SETMANA DE L'ALIMENTACIÓ

Com heu pogut veure a la notícia anterior al llarg de 10 dies, a la Vall, es realitzen diferents actes dins la Setmana Verda, enguany dedicada monogràficament a l’Alimentació.
Aquests actes han estat possible gràcies a la Generalitat, Diputació de Girona (Dipsalut), Oscobe , Psicojove.com , el Casal Jove Cal Bolet i la biblioteca Miquel Martí i Pol.

La biblioteca ha participat en diversos d’aquests actes:
Aquest dijous 07/10/10, a les 18:00, hem tingut un cinefòrum infantil on hem vist alguns capítols de “Berni i el divertit mon dels esports” on els assistents han pogut comentar que els semblava l’actitud de Berni i descobrir nous esports com el goalball i tot gràcies a la col•laboració del professor d’Educació Física Gregori Tarres .

Tot seguit hi ha hagut la presentació de l’Exposició de cartells “Planeta Sa” que ens ha cedit l’obra social de Caja Madrid http://www.blogger.com/www.obrasocialcajamadrid.es/.
L’obra social de Caja Madrid realitza cada any un concurs de cartellisme sobre un tema social, en aquesta exposició podem veure la realitzada en el 2007 en que el lema era “Planeta sa”. L’exposició està formada per 30 quadres dels quals 10 s’han exposat a la Biblioteca i els altres han estat repartits entre el consultori mèdic de Sant Gregori i el Cau de LLorà.
En aquesta presentació han assistit el nostre regidor de medi ambient, el Sr. Anton Sunyer i Serrat (asunyer@santgregori.cat), la coordinadora de tot el projecte, Sònia Guerrero (aodl@sant-gregori.org.), la Marisa Serret membre de la Biblioteca, la Marta Morera Gestora de la informació at Diputació de Girona - Servei de Biblioteques en representació de la Central de Biblioteques de Girona i el Sr. Sergio Capell responsable de la obra social de Caja Madrid a Catalunya i Illes Balears.
També hi ha assistit persones usuàries de la biblioteca que han valorat molt positivament el treball d’acostar la cultura, l’art i l’ecologia que ens aporta l’exposició.

Finalment, en la participació de la Setmana de l’Alimentació, per part de la Biblioteca el divendres 08/10/10 a les 18:00, hem comptat amb el narrador oral Albert Estengre que ens ha explicat contes sobre la biodiversitat.
Per aquesta ocasió el preludi musical ha vingut de la mà de la Berta Prat i Laura Van der Haar, de l’Escola de Musica de Sant Gregori, que han interpretat, respectivament, “barrufets”, “David el gnom” i alguna cosa que pronunciada s’assembla a “burre”. Val a dir que ho han fet molt bé i des d’aquí les animem a que tornin a venir en una altra ocasió!!!

Tot seguit us deixem amb alguns moments màgics d’aquests dies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada