02 d’octubre 2010

SETMANA DE L’ALIMENTACIÓ

Cada any la Mancomunitat de la Vall de Llémena participa en una Setmana Verda. Aquest any té per nom “Setmana de l’Alimentació” i del 7 al 17 d’octubre es portaran a terme, a diferents espais, diverses activitats i aprofitant aquest lema l’Escola Agustí Gifre treballarà els bons hàbits al llarg de tot el curs.

Us deixem amb el cartell perquè pugueu veure tot el que es farà i us recordem que la Biblioteca Miquel Martí i Pol hi participa de maneres diverses:

*Exposició de cartells sobre alimentació “Premis de cartells Planeta Sa” cedida per l’obra social Caja Madrid. Aquesta exposició és molt àmplia i no estarà tota a la Biblioteca sinò que també la podreu veure al Consultori Llémena i al Cau de la Vall de Llorà.

*Dijous 7 d’octubre a les 18:00 Cinefòrum infantil, on els nens i nenes podran veure i parlar sobre el món dels esports amb “Berni i el divertit món dels esports” i amb el professor d’Educació Física Gregori Tarrés.

*Divendres 8 d’octubre a les 18:00 Contes infantis sobre la biodiversitat a càrrec d’Albert Estengre i un preludi musical a càrrec de les pianistes Berta Prat i Laura Van der Haar de l’Escola de Música de Sant Gregori.

Aquestes activitats estan pensades per un públic infantil però com podeu veure al programa hi ha activitats per tot tipus de públic. Esperem que hi participeu de manera activa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada