09 d’abril 2010

Exposició Mandales Ma Àngels Cassany

El passat dimecres 7 d’abril de 2010 vam tenir l’oportunitat de tenir entre nosaltres a Anna Freijomil per inaugurar l’exposició de Mandales de Ma Àngels Cassany.

Anna Freijomil és art-terapeuta certificada per la "International Expressive Arts Therapy Association", especialitzada en acompanyament en processos de canvi.
Formadora de artteràpia des de l'etapa prenatal fins per a totes les edats. Pintora i docent d'arts plàstiques. Coach personal. Creativa i amb interès vocacional per el servei a les persones a traves de l'art.

Tot i que té molt per comunicar, l’Anna, no va explicar res en concret del seu treball sinó que va incidir en la bona idea de Ma Àngels de poder plasmar en forma de Mandales les emocions (bones i dolentes) que li arriben. Va suggerir que tothom, davant dels problemes i o emocions que no sap ben bé com expressar, pot o hauria de trobar una via per expressar-los per obtenir una millora personal i sobretot va elogiar a Ma Àngels per ser valenta i ensenyar-nos una mica més d’ella mateixa.

D’altra banda, Ma Àngels que treballa com a financera en una important empresa, va explicar-nos quines són les motivacions que ja fa anys enrere la van portar a implicar-se en els mandales. Ens va explicar que dels primers mandales als que ara fa hi ha hagut una evolució tant a nivell de tècnica com a nivell d’escriptura... i que en l’actualitat, quan té una peça acabada es deixa portar per les idees que li venen al cap i de cada obra en fa una lectura i que aquesta l’adjunta al quadre acabat.

Recordeu que teniu l’oportunitat de visitar-la a finals d’abril en horari de la Biblioteca ...i que si voleu posar-vos en contacte amb Ma Àngels Cassany podeu fer-ho a través del correu electrònic acassany55@hotmail.com

Tot seguit podeu veure alguna foto del dia de la inauguració i alguna de les obres exposades. Si voleu llegir amb tranquil•lat les reflexions que ella fa de cada obra, no dubteu en demanar-los-les que us les enviarà via e-mail.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada