09 d’abril 2010

ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA SOBRE IGUALTAT D’OPORTUNITATS ENTRE HOMES I DONES

El passat dilluns 22 de març es va portar a terme l’entrega de premis del concurs de fotografia sobre Igualtat d’Oportunitats entre homes i dones a la Biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori. L’acte, inicialment previst pel dia 8 de març, dia internacional de la dona, es va haver d’ajornar per la gran nevada que va afectar a tot Catalunya. Prèviament a l’entrega de premis es va fer la lectura del manifest de l’associació catalana de municipis i comarques.

Com a premis es van entregar productes elaborats per artesanes de la Vall de Llémena. Concretament, de la Maria Àngels Cassany (pintura de mandales personalitzades), de la Remei Mulleras (pintura i art floral) i de la Montse Riera (artesania de ganxet i petites labors), acompanyat d’embotits casolans d’Adri. A l’acte vam comptar amb la presència de les artesanes, les quals van explicar la seva trajectòria artística i la seva vinculació amb la Vall.

El jurat, format per membres de l’associació “Zoom- Amics de la fotografia de la Vall de Llémena” i de la Xarxa d’Agents Locals d’Igualtat de la Diputació de Girona, va atorgar els següents premis:

• 1r premi : Josep Maria Font Planas per l’obra “Com un guant (EPI)”.
• 2n premi: Mònica Arnau Roura per l’obra “El camí és llarg per superar totes les barreres que diferencien homes i dones”.
• 3r premi: Àngel Vidal Roqueta per la fotografia “Mis labores”.

També es van donar dos accèssits a les obres “A la feina, iguals” i “La destresa de fer punt de creu no té perquè ser exclusivament femenina”. Cadascuna de les persones guanyadores va explicar com s’havia fet la fotografia i el missatge que volia transmetre. Posteriorment, el fotògraf Jesús Gafarot va comentar les qualitats tècniques i artístiques de les mateixes.

Es va concloure l’acte amb una pinzellada musical a càrrec de la nena Imma Roca, alumna de l’Escola de música de Sant Gregori i un tastet de productes ecològics. Tot plegat, un acte emotiu i entranyable, amb un gran èxit de participació.

Les 28 fotografies presentades al concurs han estat exposades a l’espai fotogràfic de Can Ribas del dia 3 de març fins el 6 d’abril.

L’acte fou organitzat per la Mancomunitat de la Vall de Llémena i l’associació “Zoom” dins del Programa d’Agents Locals d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, promogut per mitjà d’un conveni entre el Departament de Treball -a través de la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball i el Servei d’Ocupació de Catalunya- i la Diputació de Girona, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.


Moltes gràcies a tothom per la vostra participació!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada