17 d’abril 2010

16/04/10 "En Jaumet busca escola" de Carles Sala i Vila

Ahir la Biblioteca va ser escenari d’una nova activitat: la presentació d’el llibre infantil “En Jaumet busca escola” de Carles Sala i Vila.
Van fer-ne la lectura els alumnes de 3è, 4t i 5è de Primària del CEIP Agusti Gifre acompanyant la projecció simultània de les imatges del propi llibre i val a dir que ho van fer molt bé (es nota que ho havien assajat i ho portaven molt ben preparat!) . Moltes gràcies!!!
Tot seguit els assistents van poder fer-li preguntes a l’autor que mica en mica ens va anar introduint en tota la seva obra.
En Carles, tot i que fa relativament pocs anys que es dedica al món de l’escriptura, va tenir molta facilitat de connectar amb la quitxalla i això es nota, també, en tota la seva obra.
A la Biblioteca trobareu varies de les seves obres: “Flairosa la bruixa dels sabons”, “Bona nit Júlia”, “Sóc com sóc”, “El triomf d’en polit Bonaveu”... i com que fins ara ens han agradat molt mirarem de tenir els propers que han sortit “Tramuntana a la granja” i “Cornèlius i el rebost dels impossibles”. De totes maneres des d’aquí, aprofitant que aviat serà Sant Jordi us recomanem que els hi feu una ullada!!!.

Tot seguit podeu gaudir d’alguns dels moments de la presentació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada