10 de novembre 2009

20è aniversari de la biblioteca

Hem celebrat el 20è aniversari de la biblioteca i estem molt contents/es!!!.
La Biblioteca ha comptat amb tota la setmana, malgrat el mal temps exterior, amb un aire festiu; en part ha vingut donat per l’encert de comptar amb l’Exposició de l’Anna Grimal que li ha donat un toc especial.
També hi ha contribuït el fet de tenir una paradeta a l’entrada de la Biblioteca amb llibres, revistes, vídeos, etc. on tothom podia realitzar-hi un intercanvi: una cosa per una altra independentment del que fos entregat o agafat. Per poder-ho portar a terme hem comptat amb l’ajuda de diferents persones d’edats compreses entre 11 i 17 anys (Luis Felipe, Èlia, Guerau, Raquel, Marina, Lúmbini, i molts més...)
Foto de la parada
El dijous, 5 de novembre, va ser molt especial perquè la Biblioteca va aglutinar a gairebé tots els bibliotecaris/àries que hi ha passat al llarg dels 20 anys d’existència, de tots: en Jordi, la Vanesa , la Marta la Irene, en Roger i la Marisa) nomes van fallar la Marta i la Vanesa que es van disculpar. Amb els altres vam tenir una xerrada sobre que va ser el seu pas per la biblioteca i que van representar per ells i pels usuaris.
Foto de la trobada
El divendres, 6 de novembre, vam acabar la celebració escoltant unes paraules de l’actual regidora de cultura, Conxa Torrado, i l’alcalde Jordi Noguer que ens van resumir en poques paraules el que havia estat la biblioteca fins ara i quins projectes més immediats hi ha per la Biblioteca.
Tot seguit ens van convidar a escoltar poemes musicats de Miquel Martí i Pol a càrrec de la”Pell del violí” , que van estar genials !!!
Foto de l’actuació!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada