23 de novembre 2009

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA

Per commemorar el Dia internacional contra la violència envers les dones -25 de novembre- i dins el marc de la Setmana per la Igualtat d’Oportunitats a la Vall de Llémena (20 al 28 de novembre), podeu trobar una exposició de cartells sobre violència de gènere repartida en diferents indrets de la Vall.
A Sant Gregori, a la Biblioteca i al Consultori local Llémena, a Llorà al Cau de la Vall i a Sant Esteve de Llémena al local social.

Les imatges de l’exposició han estat cedides per l’Escuela de Arte de Oviedo que a l’any 2004 va organitzar un concurs amb aquesta temàtica.

L’objectiu dels cartells, creats pels millors estudis de disseny gràfic de l’estat espanyol, és que el públic reflexioni sobre aquesta problemàtica tan greu i present a la nostra societat.

Alhora, us convidem a la lectura del manifest conjunt de la Vall contra la violència envers les dones, el proper dia 25 de novembre a les 20h, al Consultori local Llémena seguit d’un preludi musical.

Us hi esperem!!!


Aquesta activitat està englobada dins la setmana per la Igualtat d'Oportunitats a la Vall de Llémena. Està organitzada per la Comunitat de municipis de la Vall de Llémena i compta amb el suport de la Diputació de Girona, el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Departament de Treball i el Fons Social Europeu.

Hi han col·laborat diferents entitats i institucions de la Vall, entre aquestes, la Biblioteca Miquel Martí i Pol, el Consultori, l'Associació de Dones de la Vall, Dones de Canet d'Adri, Sant Martí de Llémena i Sant Aniol de Finestres, La Llar d'Infants "Els Escarlets", i moltes més...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada