27 d’octubre 2009

20è ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA

Vine a celebrar amb nosaltres el 20è aniversari de la nostra/vostra Biblioteca durant la primera setmana de novembre!!!.
Hem preparat diverses activitats i actes per a tots els gustos:
*Setmana de l’intercanvi
*T’ha quedat alguna cosa per dir-los!
*Recital de Poesia


*Setmana de l’intercanvi
Pel que fa a la Setmana de l’intercanvi es tracta de que porteu algun llibre, revista dvd, cd o vd que volgueu intercanviar amb els llibres, revistes i vd que la biblioteca té o bé repetits o bé expurgats del seu fons. Aquest intercanvi hi serà durant tota la setmana (del 02/11/09 al 06/11/09) de les 17h a les 19h. Ens ajudaran diversos joves de la població que comprovaran que els que ens porteu estigui en bon estat i no hi hagi aldarulls!!!



*T’ha quedat alguna cosa per dir-los!
Aquesta activitat és una proposta d’en Jordi Artigal, antic bibliotecari de Sant Gregori. Serà una oportunitat, per ex-bibliotecaris/àries i les persones usuàries d’aquell moment, que permetrà el retrobament en un ambient distès i cordial. I, si fos el cas, dir-los què troben a faltar per tal de prendre’n nota!!!




*Recital de Poesia
Per concloure amb la festa del 20è aniversari de la Biblioteca comptarem, el divendres 6 de novembre, amb l’actuació del grup "La pell del violí" que musiquen poemes de Miquel Martí i Pol. A l’acabar hi haurà un petit refrigeri.

Us esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada