29 d’abril 2024

7a trobada del club de lectura de 5è i 6è 18 d’abril del 2024

A la trobada d’avui ens ho hem passat molt, però que molt bé, ha estat una trobada interessantíssima, profitosa i divertida. 

A casa havíem llegit Tintín al Tibet, un dels àlbums del prestigiós autor Georges Remi més conegut com a Hergé. Fins i tot un nen que va sospitar que no li agradaria gens quan els vam agafar a la trobada del mes passat ha vingut avui entusiasmadíssim amb el llibre. No hi ha hagut cap de nosaltres que no l’hagi entusiasmat. Hem trobat les il·lustracions molt suggeridores, el capità Haddock súper divertit amb les seves ximpleries, en Milú molt ocurrent amb els seu angelet i el seu dimoniet, en Xanc súper tendre i en Tintín un heroi com n’hi ha pocs capaç de tot per salvar el seu amic. Llegiu-vos-el, NO US EL PERDEU! 

Mentrestant, a la taula hi havia un llibre que ens ha fet sospitar que seria el proper que llegiríem. El miràvem amb curiositat i quan hem sabut que sí, que serà el proper llibre i que es titula Per sis granets de magrana! de seguida hem sabut de què anava, comencem a dominar la mitologia greco-romana! 

El tema ens ha interessat, i més encara quan hem sabut que és una obra de teatre i que quan ens tornem a trobar el mes que ve intentarem representar-la encara que sigui a bocinets. 

Estem que no ens aguantem de ganes de tornar-nos a trobar!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada