29 d’abril 2024

7ª trobada del club de lectura. Cicle Mitjà, dimarts 16-4-2024

Avui hem tingut a les mans un disc de vinil! No n’havíem vist mai cap, és una cosa raríssima, no sembla que la música pugui estar gravada en aquelles línies petitíssimes que es veu que llegia una punteta de diamant. Diu que tornen a estar de moda però nosaltres no n’hem vist cap fins avui. Són molt delicats i els hem hagut de tocar amb molt de compte per no rallar-los. 

És que llegirem Herman i Rosie, de Gus Gordon, que a demés d’escriure unes històries molt boniques també les il·lustra d’una manera que ens ha agradat molt i, la tapa d’aquest llibre representa la funda d’un disc de vinil. 

També llegirem Els tres bandits, de Tomi Ungerer. No sabem que passarà al llarg de la història però pinta molt interessant i divertit. 

Els llibres que hem estat llegint a casa, ja sabeu si ens aneu seguint, La gran fabrica de les paraules d’Agnes de Lestrade i Valeria Docampo i Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore de William Joyce & Joe Bluhm ens han agradat molt i ens han donat peu a parlar de com la pobresa et pot barrar el pas a les oportunitats de la vida. També ens han fet adonar de la importància dels llibres i de les paraules sinceres. 


I ara fins el proper mes, que serà l’última trobada d’aquest curs ):

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada