18 de desembre 2023

3a trobada del club de lectura. Cicle Mitjà, dimecres 13-12-2023

Primer que res, en trobar-nos, hem tret les màscares que hem pintat basant-nos en les il·lustracions del llibre El lleó Kandinga, de Boniface Ofogo, un dels primers àlbums il·lustrats que hem estat llegint. Només l’hem pintat tres de nosaltres, quina ràbia, perquè el grup d’ahir en van portar moltes més.😓

Hem estat triant a veure quin dels dos llibres que hem llegit aquesta vegada ens agradava més, si El lleó Kandinga o Nasreddin i el seu ase, d’Odile Weulersse. Han estat molt empatats, perquè les dues històries són força divertides. Hem aclarit alguns aspectes dels llibres que no havíem acabat d’entendre. 

Hem llegit algunes ratlles tots junts i d’un en un, fent lectura dramatitzada. Això ens agrada moltíssim i hem rigut molt en llegir unes ratlles de Nasreddin i el seu ase

Després hem vist els àlbums il·lustrats que llegirem aquesta vegada. Un és El floc de neu, de Benji Davies. Aquest llibre cal mirar-lo amb atenció, perquè les il·lustracions expliquen moltes coses que si no t’hi fixes no l’acabes de ben aprofitar.

L’altre és L’exprés del Nord, de Klaus Baumgart. Aquest surt d’una pel·lícula i n’hem vist un tros que ens ha agradat molt. Tots ens hem quedat amb ganes de veure tot el film. A veure si ara que venen vacances tenim la sort de poder-la veure. 


Ens hem emportat els dos llibres cap a casa amb moltes, moltíssimes ganes de llegir-los…!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada