20 de març 2023

Sisena trobada del club de lectura. Cicle Mitjà, dilluns 6 de març del 2023

Quines ganes teníem de comentar els llibres que hem llegit a casa! I és que són uns àlbums il·lustrats súper. A casa també han agradat molt. No us els perdeu! El conte dels dos ratolins de la Ruth Brown és preciós, tant per la història, per les il·lustracions amb les seves parts mòbils, per les sorpreses que hi trobes. Un llibre que no us el podeu perdre. 
 
L’altre llibre que hem llegit, Muk de Hauff Wilhelm, el que és per les il·lustracions, doncs, bé, en algunes fa falta molta imaginació per veure el que representen, però la història és molt bona. El final però, a la Sessi no li ha agradat. Hem hagut d’endevinar el perquè: per què acaba amb una venjança en lloc de amb una lliçó. Em pensat altres finals possibles. La Sessi diu que les venjances no porten mai enlloc. 
 
Després hem vist quins àlbums il·lustrats llegiríem aquest mes, La bibliotecària de Bassora de Jeanette Winter i La Senyora dels llibres de Heather Henson. No són contes, tots dos àlbums il·lustrats són històries de veritat. Segur que ens agradaran, però com que la Sessi no ens explica mai el final…
 

Ja ens estem morint de ganes de tornar-nos a trobar per comentar els llibres, i encara falta un mes :( !!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada