11 de gener 2023

TALLER PARTICIPATIU: LA FORÇA DE LES PARAULES

Us proposem una activitat lúdica i participativa: un taller de joies i paraules. El portarà a terme la Laia, tallerista, especialista en historia de l’art i joiera. Podeu veure diferents tallers al seu instagram @tallerstactejoiers 

La Laia ens explica: 

El taller La força de les paraules pretén ser una aproximació a la poesia i l'art conceptual. A partir del poema «Els llibres», de Joana Raspall, plasmarem amb fil d'alumini el que ens ha transmès la poesia, ja sigui amb paraules o amb formes, transformant-les en petites escultures. 

Cada participant fa la seva creació de manera personal i lliure de judicis estètics, perquè els poemes ens transmeten idees i pensaments, però cada un de manera diferent. 

El fil d'alumini és molt mal·leable, permet treballar-lo amb facilitat. Amb l'ajuda d'unes alicates, només ens caldrà imaginació, destresa i paciència. El suport de les escultures podrà variar, des del suro fins a la plastilina.” 

Aquest taller està pensat per a mainada que ja sàpiga llegir. És una proposta familiar. Amb ell aprendreu unes nocions mínimes sobre l’ofici de la joieria. Alhora gaudireu de l’art, la poesia, de treballar amb calma. Tot sense jutjar el resultat. 

Cal inscripció prèvia al taulell de la biblioteca. Hi haurà dos torns. Un començarà a les 17h i l’altre a les 18h. Trieu l’horari que us vagi millor. 

 

Cartell: Miquel Bohigas

 Recordeu: el 27 de gener a la Sala Mediterrània!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada