03 de juny 2022

Han vingut alumnes de l’Escola Joan Riu!!!

Avui hem tingut la darrera visita escolar mensual amb alguns dels alumnes de l’escola Joan Riu. En aquesta ocasió ha estat la novena del curs escolar que fan. Recordem que són visites englobades en el  projecte estatal “Comunidades participatives de aprendizaje” on la comunitat, en aquest cas el municipi de Sant Gregori, i té molt a veure.

Avui la dinàmica de la visita ha estat una mica diferent i tot i així ha funcionat molt bé. Han interactuat amb la Carme recordant el que havien fet ahir. Han escoltat el conte d’en Patufet... fins i tot alguns han cantat amb la bibliotecària. Han esmorzat i han mirat contes al seu aire.

Cada visita és una mica diferent. En la d’avui la diferència ha estat canviar l’ordre de la rutina. Val a dir que s’hi ha adaptat molt bé. Fins i tot, amb alguns dels alumnes ham anat a mirar l’exposició de l’Antoniu Castaño... que els ha agradat molt.

En aquesta última visita ens han regalat una manualitat feta per ells. Allà ens desitgen un molt bon estiu. Us deixem una foto de la portada perquè veieu la seva fantàstica feina. Ha estat realment molt bonic veure la seva reacció davant la cara de sorpresa de la bibliotecària. Hi ha hagut fins i tot abraçades!!!

Els esperem de nou a l’inici del curs vinent!!!




 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada