26 de gener 2022

4a trobada del club de lectura de 5è 11 de gener del 2022

 

Ens encanta aquest club de lectura, perquè tothom té el seu temps per aportar les seves idees i opinions sobre el llibre que hem llegit. És fantàstic compartir i escoltar el que opina cadascú.

Azur & Asmar, de Michel Ocelot, que és el llibre que hem llegit aquesta vegada, ens ha agradat molt. És ple d’il·lustracions d’una intensitat de colors i un traç molt espectaculars. Les hem estat mirant i comentant mentre anàvem explicant quines ens agradaven més i perquè.

 

També hem estat veient que és un llibre que ens parla d’un munt de valors. És un llibre molt intens. Ens ha tingut una bona estona parlant sobre els prejudicis, la riquesa que aporten les diferències culturals, la amistat. I per què no, també hem estat filosofant una mica sobre les diferents resultats de les diferents opcions que podem prendre.

 

I després hem conegut el llibre que llegirem fins a la propera trobada. És un que va escriure un naturalista del segle passat que viatjant per Catalunya, a demés de descobrir tot els que es proposava amb les seves investigacions, també va descobrir una colla d’éssers dels que tothom en parlava encara que ningú no els havia vist encara.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada