14 de maig 2021

Exposició àlbums il·lustrats a la biblioteca

Aviat tindrem una exposició molt i molt “xula” al voltant dels àlbums il·lustrats... Eps! Què no saps que són els àlbums il·lustrats? Doncs ara tindràs l’oportunitat de conèixer-los!!! O potser sí que saps que són els àlbums il·lustrats.
Sí? Doncs ara tindràs l’oportunitat d’aprofundir-hi!!!

Sigui com sigui no et perdis aquesta exposició!!!

La tindrem el 25 de maig al 18 de juny. Els horaris de poder-la visitar són els habituals de la biblioteca (de dll a dv de 15:30 a 20:00)

L’han ideat i coordinat el servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. Hi col·labora  l’oficina de difusió de la Diputació de Girona. I la comissariat la Montse Vila.

Si voleu saber-ne més abans de venir podeu mirar el següent enllaç: http://www.ddgi.cat/exposicions/expo_detail/1079/albums-il-lustrats/1

 

Val a dir que hem aprofitat l’expertesa de la Laia Alabau, la nostra actual persona en pràctiques per oferir-vos, a més a més, un joc on descobrir més sobre els àlbums il·lustrats. Ella només pot en determinats dies i hores... així si us interessa participar en el “Joc de descoberta” demaneu dia i hora passant pel taulell de la biblioteca o trucant al 972 42 90 05.

 

Us esperem!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada