31 de maig 2021

Cloenda del club de lectura infantil de la biblioteca (cicle mitjà )

 

Hem estat de sort, hem pogut fer la trobada presencial, TOT EL GRUP JUNT!!! Per fi! Feia moltíssim que no podíem estar tota la colla junta. Hem pogut comptar amb la presència de la Marisa i la Laia, encara més sort!

Primer hem parlat una mica d’El segrest de la bibliotecària i de La senyora dels llibres, els llibres que hem llegit aquesta vegada. Ens han encantat tots dos, el primer perquè és molt divertit i el segon perquè és una història verídica sorprenent.  

 

Després la Sessi, la conductora del club, ja sabeu, ens ha estat recomanant llibres per durant el temps que no ens trobarem i, és que ho fa d’una manera que quan s’ha acabat la trobada ja hi ha hagut qui n’ha demanat algun en préstec per emporta-se’n-el a casa. Nosaltres també hem recomanat llibres per les vacances, un llibre que ens hagués agradat molt, que per això som membres d’un club de lectura, per compartir això, lectures.

 

Entre la Sessi i la Marisa ens han dit unes paraules per dir-nos que som una colla fantàstica, perquè malgrat que ha estat un curs difícil amb tanta pandèmia, confinament i restriccions, no hem defallit ni un moment i hem suportat les videoconferències i les trobades de mig grup en mig grup.

 

I després hi ha hagut repartiment de diplomes, cada un amb el nostre nom, per haver estat membres del club durant aquest curs que ha estat tot un repte per a tothom. Ens hem fotografiat per l’entrega de diplomes i ens hem aplaudit una mica. 

 

Ha estat una trobada fantàstica. Tota la colla hem participat i hem aportat el nostre granet de sorra. No ens podíem creure que fos la darrera  d’aquest curs.

La Laia ens ha preparat un recull d'aquesta darrera trobada. Mireu que "xulo"!!!...

 

Fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada