30 d’abril 2021

L’HORA DEL CONTE AMB MERI YANES: LA MALETA DE CAN FONT

 


Avui a la tarda hem pogut gaudir, una vegada més, de l’hora del conte amb la Meri Yanes. Ho hem fet a l’exterior de la biblioteca i respectant totes les mesures de seguretat.

La Meri ha tret, de l’antiga maleta marronota, trencadota, quadradota dels seus avis, un conte d’amistat entre dues nenes que a tots ens ha agradat molt sentir. Una història  d’un drac, d’una princesa i... un príncep que no ha aparegut de cap de les maneres, encara que la Cecilia l’ha prou buscat!

Tot seguit ens ha tret un altre conte de dins la maleta. Un conte ben original i divertit, tant que ha semblat un acudit! Una nena es troba un pèl a la crema de verdures, una mama s’hi troba una mosca  i un papa s’hi troba un barret... tot això s’acaba convertint en un curiós personatge que sempre recordaran.

Aquestes històries, juntament amb el gran carisma de la Meri i la interacció d’aquesta amb el públic, han ben robat l’atenció i l’emoció dels infants!

Volem agrair la gran participació en aquesta activitat a totes les famílies que s’hi han apuntat i a tots els nens i nenes que l’han gaudit. Així com a l’Ajuntament de Sant Gregori i la Diputació de Girona per fer-ho possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada