26 d’abril 2021

7a trobada del club de lectura de 4rt (19-4-21)

Aquesta vegada hem pogut tornar a fer la trobada presencial (amb aquest covid mai se sap) però dividits en dos grups com la vegada anterior. Llàstima, ens agrada més trobar-nos tota la colla, surten més idees, és més interessant. 
 
Tant un grup com l’altre hem estat d’acord en que ens ha agradat molt més Blancaneus que Rossinyol, els dos àlbums il·lustrats que hem llegit aquesta vegada. Rossinyol és una història una mica confusa. Hem decidit que les il·lustracions de Blancaneus són una canya, plenes d’imaginació, de sentiments i de idees. Això sí, totes les il·lustracions d’aquest il·lustrador, Benjamin Lacombe, tenen alguna cosa de tristes (sobretot als ulls dels personatges) i, algunes, de tètriques. Ens han agradat molt, tant les dels llibres que hem llegit com les que hem vist per internet. 
 
Aquesta vegada llegirem, com sempre, dos llibres. Un és un àlbum il·lustrat, La senyora dels llibres, de Heather Henson i il·lustrat per David Small, inspirat en una història real. L’altre és una petita novel·la, El segrest de la bibliotecària, de Margaret Mahy amb il·lustracions de Quentin Blake. Tots dos llibres van d’això, de llibres.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada