15 de febrer 2021

5a trobada del club de lectura de 5è i 6è 8-2-21

Sabeu el missatge que la Sessi ens havia d’enviar per Whatsapp? Doncs era una espècie de concurs per fer-nos suar les neurones. Tots els participants tenien premi. Llàstima que només van participar 3 concursants. La propera vegada participarem tots, que hi ha premi! 

Hem hagut de fer la trobada per videoconferència, altra vegada. Ja comencem a acostumar-nos-hi, però ens agrada més fer-les presencials. Hem estat parlant d’ El signe prohibit, el llibre que hem estat llegint. Ens ha agradat molt. Només hi ha hagut un nen a qui no l’ha enganxat, però és que amb prou feines l’havia començat, perquè, ha dit, a ell li van altres temes. Una companya li ha respost: “Per això formem part d’un club de lectura, per aprendre a conèixer i apreciar altres temes i estils”. Un altre company l’ha animat a llegir, com a mínim, fins a la pàgina 20 abans de decidir si un llibre l’enganxa o no. Per això formem part d’un club de lectura, per aconsellar-nos i aprendre d’entre nosaltres

Aquesta vegada llegirem El misteri de la tifa de gos abandonada de l’Anna Cabeza i Gutés, amb il·lustracions de Toni Batllori. És un llibre de la sèrie Germanes Crostó, agència d’investigació. Tot i que hi ha qui ja se l’ha llegit, tenim ganes de tornar-lo a llegir, perquè és molt divertit. A veure si aquesta vegada sí que ens enganxa a tots! 

 En Narcis de la ràdio ens ha gravat la tertúlia...us el deixem tot seguit:




 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada