21 d’octubre 2020

Exposició fotogràfica de Jordi Palomeras

Aquest proper novembre podreu gaudir d’una exposició fotogràfica de Jordi Palomeras. Sota el títol de Mirades a la natura en Jordi ens hi acosta amb unes fotos precioses. Són de flors i animals que per algun motiu l’han atret. 
 
Totes les fotos s’han realitzat en el territori, malgrat que no totes les espècies que hi surten ho siguin. P ex: la majoria de les flors són del pati de casa seva però altres són de l’Exposició de Flors de Girona. O les aus. La majoria són dels aiguamolls de l’Empordà però altres han estat preses en el Cim de les Àligues de Sant Feliu de Codines. 
 
I per què aquest tipus de fotografia? Doncs perquè són dos elements que li encanten. Per fer-les és necessita trobar el lloc especial, gaudir del passeig, esperar el moment oportú...Ens comenta que tot sovint va a observar primer i torna un altre dia a fer la fotografia. 
 
Així, en Jordi, en aquesta exposició ens mostra dos passions: la natura i la fotografia. Per ell la càmera és l’eina i l’ull és qui fa la feina. Val a dir, que en aquesta ocasió ambdós estan molt ben conjugats.

 

Cartell: Miquel Bohigas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada