23 d’octubre 2018

Primera trobada del club de lectura dels Petits Lectors

Primera trobada del club de lectura 
16 d’octubre del 2018 



Què bé, altra vegada ens hem trobat els Petits Lectors! Què contents que estàvem, tot i que ens sabia greu que no fóssim tota la colla que vam començar. Però per compensar tindrem algunes companyes noves. Guai! 

I, per fi, la Sessi ens ha entregat els carnets del club amb el “logo”, ja era hora! Només hem trigat… quant?… set mesos? Però ha valgut la pena, és un “logo” molt bonic. Quan hem escrit el nostre nom al carnet i hem començat a omplir-lo encara feia més goig. 

Avui, la Sessi, ens ha ben sorprès. Ens ha posat damunt la taula uns prismàtics, un mirall, una llanterna, una barca de joguina, un mapa d’Anglaterra i un planell molt estrany. Ens ha dit que tot allò tenia a veure amb el llibre que llegiriem aquest mes, que a veure si endevinàvem de què aniria. I nosaltres vinga imaginar històries possibles i a mirar i remirar aquell planell, que mira que n’era de misteriós, mentre ella reia per sota al nas. I és que no n’hem encertat ni una, pel que es veu. Bé, alguna coseta si, però, en conjunt, res de res. Ha estat emocionant i misteriós. 

Total, que el llibre que llegirem és un de l’Enid Blyton, Els cinc altra vegada a l’illa de Kirrin. Si us l’heu llegit no ens expliqueu el final, que diu la Sessi que costa una mica d’arribar-hi però que és un final apoteòsic, d’aquells que no pots deixar de llegir encara que t’estiguis fent pipí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada