27 d’octubre 2018

“La bassa de les granotes” d’Agnès Padró

Ahir al vespre varem tenir a la biblioteca a l’Agnés Padrò perquè ens parles del seu l’últim llibre: La bassa de les granotes. La presentació va anar a càrrec de Cesc Compte. 

En Cesc ens va parlar del llibre de l’Agnès per mitjà d’imatges i records que ell té, justament, de l’indret de la Bassa de les Granotes i d’altres que surten en el llibre. Per exemple ens va explicar que coneix la Mussara per mitjà d’un parent seu que en va ser capellà. O d’excursions que ha fet per Prades amb foto inclosa de la xefla...Per tant, amb les fotos i records que ens va portar en Cesc varem poder viatjar per diferents indrets dels que descriu amb molta precisió l’Agnès. 

Però la presentació d’en Cesc va anar una mica més enllà. Ens va parlar del menjar, de les olors, de les plantes, dels colors amb que l’Agnès descriu les situacions i el paisatge. Fins i tot ens en va llegir algun fragment on varem poder gaudir de les dèries i aficions de l’Agnès. 

L’Agnès ens va parlar de la trama. Res, poca cosa. El just perquè entre el que ens havia explicat en Cesc i ella ens quedessin ganes de llegir l’obra. 

Va ser una trobada molt amena, alegre i divertida gràcies als dos conductors. Doncs tant en Cesc com l’Agnès, un cop més, ens varen encomanar el seu positivisme i energia.


Moltes gràcies a tots/es, Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada