07 de setembre 2018

L’Escaperoom a la biblioteca... qui ha guanyat?

El passat mes de juliol varem comptar amb una proposta molt especial a la biblioteca: un escaperoom. 

Aquesta activitat ha estat possible realitzar-la gràcies a l’escola Agustí Gifre que és qui l’ha muntat i a la persona que hem tingut de brigada jove – Gerard Llavero- que és qui la dinamitzat. 

Hi ha participat un total de 216 persones. Algunes han vingut en família, altres han vingut en grups d’amics, altres han estat els joves monitors. Algunes persones de l’àmbit de l’educació han vingut per veure com funcionava i agafar idees, a altres els ha servit de motivació per anar a fer les diferents ofertes d’escaperooms gironins. En canvi d’altres han fet servir la seva experiència prèvia per solucionar aquest. Sigui com sigui tothom s’ho ha passat molt i molt bé! 

Moltes d’aquestes persones ja coneixen la nostra biblioteca. JA en són usuàries i els ha agradat trobar una proposta atractiva i diferent a la biblioteca. Per altres persones, venir a “resoldre” l’escaperoom, ha estat una manera lúdica i amena de conèixer el nostre espai. Gràcies a tots els que hi heu participat i/o col•laborat!!! 

Us deixem imatges amb alguns dels grups participants. Entre aquests qui ha els guanyadors, 3D2H. Ells són els que han tardat menys temps en solucionar l’escaperoom i els que menys ajudes han demanat. Si no endevineu qui són... els podreu veure en el proper 7en1!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada