01 de març 2018

Segona trobada del club de lectura Infantil de la biblioteca Miquel Martí i Pol

Aquest dimarts ens hem tornat a trobar. No ha faltat ningú. Què bé! Tots portàbem L’Arbre de les Històries a les mans i el dibuix de la proposta de “logo” i un nom que ens agradés pel club. 

Hem mirat tots els dibuixos. Ens hem adonat de que hi havia força coincidències: de dins d’un llibre en sortien personatges, ales, paraules, idees… El logo anirà d’això. Un il•lustrador important ens ajudarà a unir tots els dibuixos en un. Quina il•lusió! 

També hem triat el nom pel nostre club. Hi havia vàries propostes. Hem votat i ha guanyat Petits Lectors. Ara som el CLUB DE LECTURA PETITS LECTORS.  

Després, ja no ens aguantàvem més i hem començat a parlar de L’Arbre de les Històries. Quin llibre tan interessant! Ens ha agradat molt! Ens han sorprès els personatges i les seves aventures. És un llibre molt emocionant! Anàvem explicant quin tros del llibre ha estat especial per nosaltres i, aleshores, la Sessi, va i treu un bagul de tresors com el d’en Jonàs (un dels protagonistes del llibre). Nosaltres l’hem omplert amb paperets on hi hem escrit tresors nostres.

Ah! També hem mirat, per Internet, fotografies de l’Eulàlia Canals Iglesias, l’autora de L’Arbre de les Històries i em vist que ha escrit altres llibres. Si són tan interessants com aquest potser en podem llegir algun un dia d’aquests. 

El 3 d’abril ens tornarem a trobar. Haurem llegit El Bosc Encantat, que va de contes que, quan ens en feia cinc cèntims la Sessi, feien riure molt. Però ja ens ha dit que de vegades també és seriós. L’ha escrit un senyor que ja és molt, però que molt gran (li hem vist la foto a Internet, també, i ara té 72 anys!). Es diu Josep Albanell i Tortades però fa servir el pseudònim Joles Sennell en alguns dels seus llibres.

1 comentari:

  1. Jo ja he comensat el llibre i de moment el trobo poc interessant. A veure si s'anima!
    Martí

    ResponElimina