22 de març 2018

A la biblioteca celebrem el dia Mundial de la Poesia

Ahir al vespre varem tenir de convidada a la nostra escriptora de capçalera, la Sra. Isabel Oliva i Prat. Ella ens va posar en context i recitar algunes de les seves poesies relacionades amb pedres. 

Així, a banda de celebrar el dia Mundial de la Poesia, varem parlar de patrimoni. Temàtica escollida enguany per Al Gironès Llegim! i que a Sant Gregori hi hem afegit el Llegim les pedres

La Isabel ens va preparar una selecció de poemes separats en blocs. Com per exemple el bloc de “les pedres i la ciutat", o "les pedres i la música", o el bloc de “les pedres i la seva infància”. I ens va portar diferents tipus de pedres relacionades amb les pedres que surten als seus poemes. Alhora anàvem veient seguit de fotografies completament lligades a les poesies que es varen recitar. Fotografies que la seva filla, la Sra. Conxa Torrado i ella havien preparat. 

Isabel va tenir moments per recordar a altres poetes que l’han inspirat. També va trobar un moment per agrair la presència i amistat de la Consol a qui tothom coneix per la poetessa del desert.

Les imatges que crea la Isabel són tan reals que sembla ben bé que puguis veure el que ella sent! Va ser, doncs,  una experiència molt enriquidora pels oients. 

Personalment trobo que és una sort, un goig, que una persona que viu tant la poesia ens recités!!!  La llum, la decoració, la veu, tot molt i molt bé! 

Moltes gràcies a tothom!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada