29 de gener 2018

Exposició pictòrica “7 onades” de Vanesa Zaro i més...

Aquest mes de febrer comptarem amb l’exposició 7 onades de Vanesa Zaro a la biblioteca. L’exposició ve acompanyada dels poemes de Daniel Helbig. La tindrem del 2 al 13 de febrer. 

La Vanesa té un currículum extens. Entre d’altres és educadora en una uec, femeninista, professora en diferents àmbits, artista i... va ser bibliotecària en la nostra biblioteca des del 1998 al 2000. Potser la recordeu perquè al 2009 ja va fer una exposició a l’anterior edifici de la biblioteca. Molt xula i en referència a les DONES.

En Daniel Helbig és mestre de primària a l'escola Montseny de Breda. Activista per a les llibertats de les persones, voluntari com a tripulant en un dels vaixells de rescat de Proactiva Open Arms ONG.

En aquesta ocasió veurem les il•lustracions de la Vanesa combinats amb els poemes d’en Daniel. El conjunt és un poemari il•lustrat. Per a completar l’activitat també hi trobareu una petita exposició d’àlbums il•lustrats que tenen com a rere fons els refugiats. 

El divendres 2 de febrer en farem la presentació. A les set de la tarda. Comptarem amb la Vanesa i amb en Daniel que us explicaran el què de l'exposició i la seva experiència amb el tema de refugiats. Amb ells i amb tots vosaltres farem un brindis. Us hi esperem!!! 

Activitat promuguda des de Diputació de Girona - Servei de biblioteques amb el suport de l'ajuntament de Sant Gregori.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada