27 de setembre 2017

Nova temporada del Club DeLectura a Sant Gregori

Ahir al vespre la Carme – conductora del club- ens va presentar les lectures d’aquesta nova temporada del ClubDeLectura. La sisena!!! I tot gràcies a la implicació de la Carme, de la implicació l’Ateneu de la Vall, del suport de l’ajuntament i sobretot de tots/es vosaltres: lectors i lectores que el fan possible!!! 

Mica en mica, la Carme ens va explicar les lectures d’aquest any. Ens va fer 5 cèntims de cadascuna. Què és el que ens podem trobar, si han rebut premis o no, on estan ambientades, a quina mena de lectura ens enfrontarem, ... 

També ens explica si hi ha alguna adaptació al cinema, al teatre. Si se’n fan activitats paral•leles, com visites guiades o rutes literàries. D’algunes ja ens fa la proposat directament i d’altres les deixa obertes perquè siguem els propis lectors els que decidim si volem o no anar una mica més enllà de la pròpia lectura. 

En algunes de les lectures tindrem exposicions que hi estan connectades. En d’altres tindrem convidats especials. En fi, se’ns presenta una temporada lectora molt i molt amena... i si no mireu el díptic que ens ha preparat!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada