27 de setembre 2017

Isabel Oliva i Prat, escriptora de capçalera

De capçalera és un projecte impulsat pel Servei de biblioteques de la Generalitat, juntament amb la Institució de Lletres Catalanes (ILC) i l’Institut Català de les Dones amb l’objectiu de fer evident el treball d’escriptors/es del territori entre els usuaris de les biblioteques públiques. El projecte demana a les biblioteques que s’hi adhereixen que triïn alguna persona que d’alguna manera són properes a la biblioteca. 

Una de les característiques que té el projecte és que la biblioteca mica en mica vagi comptant amb el fons de l’escriptor/a que hagi triat, en faci difusió. D’altra banda, la persona escollida participa d’alguna manera en el món de la biblioteca de tal manera que es creï un tàndem. 

En el nostre cas, es va proposar a la Sra. Isabel Oliva i Prat perquè té una vinculació directe amb el poble, perquè té una trajectòria com a poetessa i perquè sap transmetre la seva passió pel món lector i bibliotecari. L’activitat que ens proposa és la de fer-nos arribar la poesia. Com? Doncs parlant del que ella més coneix: la seva pròpia obra. Per aquest motiu us convidem a tots/es el proper dijous 5 d’octubre a la Conferència recital que ens ha preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada